Delta i dag for å vinne …

RESPRESSO -Gjenbrukbar kapsel og baristasett til Nespresso®

Gjenbrukbar kapsel og baristasett til Nespresso®

Er du lei av at kaffenerdene ler av Nespressoâmaskinen din og påstar at dette ikke er ekte kaffe? Med Respresso kan du lage din egen kaffe som får selv den mest bastante baristaen til be om påfyll.

Respresso er enkel å bruke og passer alle Nespressomaskiner. Produktet er laget av høykvalitets rustfritt stål, og vil derfor tjene deg godt i mange år.

Med respresso kan du fylle på din egen kaffe. Dette vil ikke bare gjøre deg til en førsteklasses barista, men du vil også spare masse penger. Ved å unngå å kjøpe engangskapslene sparer du også miljøet for søppel, og du slipper å få i deg aluminiumspartikler fra kapslene. Respresso er med andre ord sunt både for deg og miljøet.

Med Respresso Barista får du med baristaverktøy for å oppnå et best mlig resultat. Et av dem er et verktøy av rustfritt stål som skurs på kapselen før du skal fylle nykvernt kaffe. Dette gir en mye enklere fylling og du slipper å utsette kaffen for bakterier og fett fra fingrene dine. Det andre verktøyet er en kaffestamper med hode av rustfritt stål og håndtak i tre. Med denne pakker du sammen en perfekt dose i kapselen din.

I Barista-settet inngår:
- En Respressokapsel
- To tetningsringer (nødvendig på noen Nespressomaskiner ®)
- En kapselholder for enkel fylling
- En kaffestamper
- En kaffeprøve
- En enkel brukermanual

I kapsel-pakken inngår:
- En Respressokapsel
- To tetningsringer (nødvendig på noen Nespressomaskiner)
- En kaffeprøve
- En enkel brukermanual

Ved å unngå å kjøpe disse kapselene sparer du også miljøet for søppel, og du slipper å få i deg aluminiumspartikler fra kapslene. Respresso er med andre ord sunt både for deg, lommeboken, og miljøet.

Mer informasjon