Delta i dag for å vinne …

UNNBRELLA - PARAPLYEN SOM IKKE BLIR VÅT!

PARAPLYEN SOM IKKE BLIR VÅT!
- Superhydrofobisk stoff
- Solid konstruksjon
- Kule farger

Det går da ikke an å finne opp paraplyen på nytt?" sier du. "En paraply er en paraply!". Vel, joda, forsåvidt. En paraplys viktigste oppgave er fortsatt å holde deg nogenlunde tørr selv om det regner ute. Og så skal den være grei å folde sammen og sette vekk når det ikke regner.

MEN - har du tenkt på én ting: når du kommer inn etter en tur ute i regnet og sette fra deg paraplyen - hva skjer da? Jo, det blir en svær vanndam på gulvet under, og den blir stående og dampe i flere timer før den er tørr. For ikke å snakke om på bussen og toget; der drypper det vann alle steder, og du blir klissvåt allikevel.

Og akkurat DET - det må det jo gå an å gjøre noe med?

Vel. Det er allerede gjort noe med det. Ved hjelp av ny teknologi og forbedrede produksjonsmetoder har paraplyentusiaster klart å komme frem med et såkalt superhydrofobisk stoff som er ekstremt vannavstøtende. Vannet bare preller av paraplyen uansett hvor mye det høljer ned. Dermed trekker ikke vannet inn i paraplystoffet, og det er bare å riste vekk de siste vanndråpene, så er paraplyen tørr.

En bonus er jo at Unnurellaen i seg selv er så fin at du ikke kommer til å glemme den på bussen. Dessuten stenger stoffet ute 99% av de ultrafiolette strålene fra sola, så du kan bruke den når det er fint vært også.

Mer informasjon