Delta i dag for å vinne …

TacoServer — EN SEIER FOR FREDAGSTACOEN!

SAFTIGE LEFSER OG VARMT KJØTT GJENNOM HELE MÅLTIDET
Geniale TacoServer gir deg mange fordeler:
- Holder kjøttet varmt
- Varmer opp tortillaer og skjell, og holder dem varme
- Tar seg godt ut på bordet
- Oppvaskmaskinsikker

For mange er det slik at det kun er første taco som har varm tortilla og varmt kjøtt. Vi ville sørge for at selv den siste skulle være like god som den første. Tacoserver holder kjøttet varmt med et telys. Varmen og fuktigheten fra kjøttet holder tortillaene i toppdelen myke, og i riktig temperatur. Toppdelen kan puttes i mikrobølgeovn og i vanlig ovn for å varme tortillaene før første servering.

For den norske kjernefamilien er det ikke ordentlig fredag uten taco. Det å samles rundt en god tacomiddag med masse godt fyll og deilige myke tortillaer eller sprø tacoskjell, gir den gode helgestemningen etter en lang uke. Men - så blir det gjerne slik at tacofyllet og tortillaene/skjellene, de blir lunkne, ja tilogmed kalde etter alt for kort tid. Dette har vi løst med Tacoserveren; en kombinert bordovn som holder kjøttfyllet og tortillaene/skjellene varme gjennom hele måltidet.

Slik fungerer der:
Det hele fungerer veldig enkelt: Tortillaene/skjellene legges i den øverste beholderen, og det hele varmes i microen noen sekunder (se oppskrift på pakningen). Kjøttfyllet legges i den nederste beholderen, og et tent telys plasseres under. Det hele settes rett på bordet, og telyset holder det hele varmt. Alt er selvsagt oppvaskmaskinsikkert, og kan brukes mange, mange ganger.

TacoServer er laget i matsikker og varmebestandig porselen og plastikk. Den kan brukes til både store og små lefser og skjell, og beholderen rommer ca 800gr kjøttdeig.

Mer informasjon